DONATEUR WORDEN

SPONSOR WORDEN

Het bouwen van een praalwagen kost veel geld. Mede dankzij de bijdragen van onze sponsoren zijn wij de afgelopen jaren in staat geweest om een verantwoorde begroting op te stellen, waarbij we de contributie op een acceptabel niveau kunnen houden voor jong en oud. Wij bedanken onze sponsoren door middel van naamsbekendheid in én buiten de bouwschuur. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op via onderstaand mailadres/formulier en uw vraag zal beantwoord worden.
overige vragen kunnen gemaild worden naar;
sponsoring@starkwark.nl

DONATEUR WORDEN

Naast de sponsoren wordt wagenbouwgroep Stark Wark gesteund door donateurs. Wilt u wagenbouwgroep Stark Wark ook een warm hart toedragen? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Een kleinere bijdrage doen? Word dan lid van de “Club van 50”. Hierbij doneert u € 50,- aan wagenbouwgroep Stark Wark en ontvangt u het bouwshirt van dat bouwjaar!

Een andere optie is Moatie van 30 te worden, hierbij doneert u € 30,- aan wagenbouwgroep Stark Wark.

DONATEUR WORDEN VAN STARK WARK >

ONZE SPONSOREN

KOM EEN KEERTJE LANGS OM TE KIJKEN

Bent u benieuwd naar wat voor praalwagen wij dit jaar neerzetten? Kom gerust een keer kijken in onze bouwschuur. Hier kunnen wij u meer vertellen over het ontwerp en de bouw, zodat u een beeld krijgt van het uiteindelijke plaatje. Wagenbouwgroep Stark Wark een warm hart toedragen? Lees meer onder het kopje sponsoren.

Stark Wark

Vollenhoverweg 46,
8316 PZ Marknesse